Nutriční hodnoty (Židovský kaviár - paštika)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 148 kJ / 2 425 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 92,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 91,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,61 g |
| Tuky | 217,86 g |
| – nasycené | 54,70 g |
| – nenasycené | 139,16 g |
| –– mononenasycené | 64,78 g |
| –– polynenasycené | 74,38 g |
| ––– omega 3 | 3,65 g |
| Vláknina | 5,67 g |
| Cholesterol | 3,13 g |
| Sodík | 388 mg |
| Sůl | 0,97 g |
| Sacharidy | 22,14 g |
| – cukry | 4,41 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecí játra (ev. Kachní, husí) | Játra kuřecí | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 2 vařené žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| 200 ml 200 ml kachní sádlo | Sádlo kachní | 200 ml |