Nutriční hodnoty (Salát "Věnec")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 143 kJ / 1 229 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 131,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 128,42 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,50 g |
| Tuky | 58,78 g |
| – nasycené | 23,54 g |
| – nenasycené | 25,32 g |
| –– mononenasycené | 21,24 g |
| –– polynenasycené | 4,08 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 4,75 g |
| Cholesterol | 1,00 g |
| Sodík | 2,25 g |
| Sůl | 5,41 g |
| Sacharidy | 40,78 g |
| – cukry | 14,88 g |
| ––– laktóza | 11,38 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g masa (uvařené nebo uzené) | Vepřová kýta | 300 g |
| 3 3 uvařené brambory | Brambor zimní | 150 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 3 3 uvařená vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 sklenice 1 sklenice vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| 1 1 granátové jablko | Granátové jablko jádra čerstvá | |
| 150-200 g 150-200 g sýrů | Sýr kravský tvrdý 30% | 175 g |
| majonéza | Majonéza |