Nutriční hodnoty (Seksuka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 571 kJ / 375 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,94 g |
| Tuky | 15,97 g |
| – nasycené | 3,83 g |
| – nenasycené | 7,43 g |
| –– mononenasycené | 5,72 g |
| –– polynenasycené | 1,71 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 11,94 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 230 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 32,00 g |
| – cukry | 19,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 velkých rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| špetka špetka chilli nebo 2malé sušené feferonky červeného chilli | Chilli paprička sušená | |
| 2 2 vajíčka pro každou osobu | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| bageta nebo čerstvě housky | Bageta pšeničná |