Nutriční hodnoty (Italský salát - tuňákový)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 711 kJ / 170 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
| Tuky | 7,90 g |
| – nasycené | 4,58 g |
| – nenasycené | 3,19 g |
| –– mononenasycené | 2,54 g |
| –– polynenasycené | 0,65 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 2,80 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 560 mg |
| Sůl | 1,25 g |
| Sacharidy | 9,25 g |
| – cukry | 5,65 g |
| ––– laktóza | 3,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 plechovka 1 plechovka tuňákového salátu Gianna | Tuňák ve vlastní šťávě | |
| malá plechovka kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| 1/2 1/2 menšího ledového salátu (dle chuti) | Salát ledový čerstvý | 200 g |
| zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 50 g 50 g nastrouhaného sýra (Eidam) | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |