Nutriční hodnoty (Italský salát - tuňákový)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 711 kJ / 170 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
Tuky | 7,90 g |
– nasycené | 4,58 g |
– nenasycené | 3,19 g |
–– mononenasycené | 2,54 g |
–– polynenasycené | 0,65 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 2,80 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 560 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 9,25 g |
– cukry | 5,65 g |
––– laktóza | 3,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 plechovka 1 plechovka tuňákového salátu Gianna | Tuňák ve vlastní šťávě | |
malá plechovka kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
1/2 1/2 menšího ledového salátu (dle chuti) | Salát ledový čerstvý | 200 g |
zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
50 g 50 g nastrouhaného sýra (Eidam) | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |