Nutriční hodnoty (Vánoční štika zasněžená parmezánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 392 kJ / 1 050 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 142,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 142,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 52,20 g |
| – nasycené | 26,48 g |
| – nenasycené | 12,14 g |
| –– mononenasycené | 10,88 g |
| –– polynenasycené | 1,26 g |
| ––– omega 3 | 0,62 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 540 mg |
| Sodík | 1,58 g |
| Sůl | 3,96 g |
| Sacharidy | 3,00 g |
| – cukry | 3,00 g |
| ––– laktóza | 3,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 filety 4 filety štiky | Štika filet | 800 g |
| 10 dkg 10 dkg sýru Parmigiano-Reggiano | Parmezán | 100 g |
| přepuštěné máslo | Ghí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená |