Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Prababiččin štrúdl)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 995 kJ /
4 062 kcal
Bílkoviny65,94 g
– z toho živočišné bílkoviny11,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,50 g
Tuky142,45 g
– nasycené36,02 g
– nenasycené99,11 g
–– mononenasycené65,88 g
–– polynenasycené33,23 g
––– omega 32,36 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 433 mg
Sodík 320 mg
Sůl0,79 g
Sacharidy621,57 g
– cukry274,88 g
––– laktóza5,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
30 dkg 30 dkg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
20 dkg 20 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
prášek do pečiva Kypřící prášek
2 2 vejce (oddělíme, žloutek použijeme) Vaječný žloutek 46 g
8 lžic 8 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 120 ml
20 dkg 20 dkg Hery Margarín 200 g
25 dkg 25 dkg cukru písek Cukr bílý 250 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.