Nutriční hodnoty (Prababiččin štrúdl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 995 kJ / 4 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,50 g |
Tuky | 142,45 g |
– nasycené | 36,02 g |
– nenasycené | 99,11 g |
–– mononenasycené | 65,88 g |
–– polynenasycené | 33,23 g |
––– omega 3 | 2,36 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 433 mg |
Sodík | 320 mg |
Sůl | 0,79 g |
Sacharidy | 621,57 g |
– cukry | 274,88 g |
––– laktóza | 5,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
30 dkg 30 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
20 dkg 20 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
2 2 vejce (oddělíme, žloutek použijeme) | Vaječný žloutek | 46 g |
8 lžic 8 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 120 ml |
20 dkg 20 dkg Hery | Margarín | 200 g |
25 dkg 25 dkg cukru písek | Cukr bílý | 250 g |