Nutriční hodnoty (Kapr v sýrovém těstě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 046 kJ / 1 445 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 124,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 113,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,50 g |
| Tuky | 70,52 g |
| – nasycené | 12,92 g |
| – nenasycené | 35,20 g |
| –– mononenasycené | 28,60 g |
| –– polynenasycené | 6,60 g |
| ––– omega 3 | 1,60 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 956 mg |
| Sodík | 446 mg |
| Sůl | 1,02 g |
| Sacharidy | 76,20 g |
| – cukry | 5,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,6 kg 0,6 kg kapřích filetů | Kapr filet | 600.0000238418579 g |
| tvrdý sýr na strouhání 100 g | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| kvalitní tuk na pečení 100 g | Margarín | |
| hladká mouka 100 g 100 g | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř (nejlépe více druhů) | Pepř černý | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| sušené provensálské byliny | Provensálské koření | |
| sušená petrželová nať | Petržel nať sušená | |
| olej | Olej řepkový | |
| sezamová semínka | Sezam loupaný | |
| konzerva konzerva sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
| zelené bylinky | Petržel nať čerstvá | |
| vinný ocet | Ocet vinný bílý | |
| cukr | Cukr bílý |