Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí pečeně po italsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie11 430 kJ /
2 732 kcal
Bílkoviny261,41 g
– z toho živočišné bílkoviny248,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,66 g
Tuky141,78 g
– nasycené34,24 g
– nenasycené71,90 g
–– mononenasycené55,33 g
–– polynenasycené16,57 g
––– omega 31,83 g
Vláknina19,12 g
Cholesterol 600 mg
Sodík 716 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy95,70 g
– cukry9,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 plechovka 1 plechovka rajčat (830 g) Rajče červené čerstvé
1/2 kg 1/2 kg salátových brambor (bělomasých, důkladně omytých, slupka, pokud je tenká, může zůstat) Brambor zimní 500 g
1 1 velká cibule na osminky nakrájená Cibule čerstvá 70 g
1,25 kg 1,25 kg hovězí krkovice (tuk odkrájený a rozkrojená na 2 špalíky) Vepřová krkovice 1250 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
sůl, pepř Pepř černý
podle chuti, nálady a obsahu lednice ještě něco žampionů Žampion čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.