Nutriční hodnoty (Hovězí pečeně po italsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 11 430 kJ / 2 732 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 261,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 248,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,66 g |
Tuky | 141,78 g |
– nasycené | 34,24 g |
– nenasycené | 71,90 g |
–– mononenasycené | 55,33 g |
–– polynenasycené | 16,57 g |
––– omega 3 | 1,83 g |
Vláknina | 19,12 g |
Cholesterol | 600 mg |
Sodík | 716 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 95,70 g |
– cukry | 9,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 plechovka 1 plechovka rajčat (830 g) | Rajče červené čerstvé | |
1/2 kg 1/2 kg salátových brambor (bělomasých, důkladně omytých, slupka, pokud je tenká, může zůstat) | Brambor zimní | 500 g |
1 1 velká cibule na osminky nakrájená | Cibule čerstvá | 70 g |
1,25 kg 1,25 kg hovězí krkovice (tuk odkrájený a rozkrojená na 2 špalíky) | Vepřová krkovice | 1250 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
sůl, pepř | Pepř černý | |
podle chuti, nálady a obsahu lednice ještě něco žampionů | Žampion čerstvý | |