Nutriční hodnoty (Bramborový koláč francouzský)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 400 kJ / 3 920 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 129,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 108,46 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,98 g |
| Tuky | 291,27 g |
| – nasycené | 145,73 g |
| – nenasycené | 141,03 g |
| –– mononenasycené | 107,78 g |
| –– polynenasycené | 33,25 g |
| ––– omega 3 | 1,95 g |
| Vláknina | 26,20 g |
| Cholesterol | 572 mg |
| Sodík | 8,09 g |
| Sůl | 19,75 g |
| Sacharidy | 183,24 g |
| – cukry | 26,44 g |
| ––– laktóza | 12,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 150 g 150 g eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| 150 g 150 g uzený sýr (eidam) | Eidam 30% t. v s. uzený | 150 g |
| 250 g 250 g točeného salámu | Měkký salám | 250 g |
| 1 1 pikantní klobása | Klobása | |
| 200 g 200 g slanina | Špek | 200 g |
| 30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
| 3 lžičky 3 lžičky oleje | Olej řepkový | 15 ml |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |