Nutriční hodnoty (Bublanina IV.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 583 kJ / 3 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 63,80 g |
Tuky | 62,98 g |
– nasycené | 25,70 g |
– nenasycené | 26,01 g |
–– mononenasycené | 17,46 g |
–– polynenasycené | 8,55 g |
––– omega 3 | 1,18 g |
Vláknina | 29,00 g |
Cholesterol | 867 mg |
Sodík | 551 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 737,80 g |
– cukry | 380,50 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 l 1/2 l hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1/4 l 1/4 l cukru | Cukr bílý | 250 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1/4 l 1/4 l smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
1 lžíce 1 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 12 g |
700 g 700 g třešní | Třešně čerstvé | 700 g |
tuk na vymazání | Margarín | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
želatina | Želatina vepřová |