Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bublanina IV.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 583 kJ /
3 963 kcal
Bílkoviny96,84 g
– z toho živočišné bílkoviny33,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,80 g
Tuky62,98 g
– nasycené25,70 g
– nenasycené26,01 g
–– mononenasycené17,46 g
–– polynenasycené8,55 g
––– omega 31,18 g
Vláknina29,00 g
Cholesterol 867 mg
Sodík 551 mg
Sůl1,84 g
Sacharidy737,80 g
– cukry380,50 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 l 1/2 l hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1/4 l 1/4 l cukru Cukr bílý 250 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1/4 l 1/4 l smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
1 lžíce 1 lžíce krupicového cukru Cukr bílý 12 g
700 g 700 g třešní Třešně čerstvé 700 g
tuk na vymazání Margarín
strouhanka Strouhanka pšeničná
želatina Želatina vepřová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.