Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní pánev na mexický způsob)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 921 kJ /
1 893 kcal
Bílkoviny149,64 g
– z toho živočišné bílkoviny141,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,04 g
Tuky107,89 g
– nasycené42,98 g
– nenasycené59,53 g
–– mononenasycené39,92 g
–– polynenasycené19,61 g
––– omega 30,39 g
Vláknina13,72 g
Cholesterol 548 mg
Sodík 4,07 g
Sůl9,30 g
Sacharidy76,00 g
– cukry49,96 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého masa Vepřový ořez 500 g
2 nožičky 2 nožičky pikantní klobásy (nejlépe chorizo) Klobása 440 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 konzerva červených fazolí (možno i v chilli omáčce) Fazole červená ledvina sterilované
1 konzerva 1 konzerva loupaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá 425 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
6 6 sušených rajčat v oleji Rajčata červená sušená v oleji
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého chilli Chilli paprička sušená 2.5 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1 lžíce 1 lžíce hnědého cukru Cukr třtinový 15 g
1 lžička 1 lžička octa Ocet lihový 5 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.