Nutriční hodnoty (Květákové karbanátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 021 kJ / 1 200 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,10 g |
| Tuky | 34,38 g |
| – nasycené | 8,15 g |
| – nenasycené | 16,47 g |
| –– mononenasycené | 11,60 g |
| –– polynenasycené | 4,87 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 10,90 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 407 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 159,30 g |
| – cukry | 10,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 květák | Květák čerstvý | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 200 g 200 g hladké mouky (i méně) | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej na smažení | Olej řepkový |