Cibulový krém

barbra Kuchařka: barbra

Polévky 8 názorů

Suroviny

cibule
hladká mouka
bujon
olej
voda
koření(dle chuti)
jen pepř
toastový chléb
šlehačka
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na půlměsíčky, které ještě překrojíme (je na vás, jakou zvolíte velikost), osmahneme na oleji (já to dělala tak 5 minut), posypeme moukou, zalijeme vodou, přidáme bujon. Vše povaříme, dochutíme a rozmixujeme (já jsem to rozmixovala, aby tam aspoň bylo cítit, že tam ta cibule byla).

  2. Nalijeme do hrnce a přidáme šlehačku na zjemnění chuti, provaříme a podáváme s pečeným toastem.

Poznámka

Množství je samozřejmě na vás! Vše jsme dělala podle oka a podle množství, které jsem dělala. Omlouvám se, jestli je zde podobný recept (podobný recept jsem nenašla), tak se omlouvám. Dobrou chuť! :) Foto dodám :)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 11 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Cibulový krém

Tématické fráze: cibulový krém cibulový krém recept polévka cibulový krém cibulovo bazalkový krém cibulovy krem polevka cibuloví krém cibulový polévka cibulovo-bazalkovy krem cibulová krém cibulovo bazalkový krém recept recept cibulový krém polévka cibulovo bazalkový krém cibuloví polévka cibulkovy krem jarny cibulkovy krem cobulový krém nejlepší cibulový krem polevka cibulovo porkovy krem recepty polévka cibulový krém cibulovýkrém

Zapomněl/a jsem heslo