Cibulový krém

Suroviny

cibule
hladká mouka
bujon
olej
voda
koření(dle chuti)
jen pepř
toastový chléb
šlehačka

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na půlměsíčky, které ještě překrojíme (je na vás, jakou zvolíte velikost), osmahneme na oleji (já to dělala tak 5 minut), posypeme moukou, zalijeme vodou, přidáme bujon. Vše povaříme, dochutíme a rozmixujeme (já jsem to rozmixovala, aby tam aspoň bylo cítit, že tam ta cibule byla).

  2. Nalijeme do hrnce a přidáme šlehačku na zjemnění chuti, provaříme a podáváme s pečeným toastem.

Poznámka od kuchařky

Množství je samozřejmě na vás! Vše jsme dělala podle oka a podle množství, které jsem dělala. Omlouvám se, jestli je zde podobný recept (podobný recept jsem nenašla), tak se omlouvám. Dobrou chuť! :) Foto dodám :)

Komentáře k receptu Cibulový krém

Tématické fráze: cibulový krém cibulový krém recept polévka cibulový krém cibulovo bazalkový krém cibulovy krem polevka cibuloví krém cibulový polévka cibulovo-bazalkovy krem cibulová krém cibulovo bazalkový krém recept recept cibulový krém polévka cibulovo bazalkový krém cibuloví polévka cibulkovy krem cibulivy krém jarny cibulkovy krem cobulový krém nejlepší cibulový krem polevka cibulovo porkovy krem recepty polévka cibulový krém