Cibulový krém

barbra Kuchařka:

Polévky 8 názorů

Přidat další fotografii
57
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Suroviny

cibule
hladká mouka
bujon
olej
voda
koření(dle chuti)
jen pepř
toastový chléb
šlehačka
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na půlměsíčky, které ještě překrojíme (je na vás, jakou zvolíte velikost), osmahneme na oleji (já to dělala tak 5 minut), posypeme moukou, zalijeme vodou, přidáme bujon. Vše povaříme, dochutíme a rozmixujeme (já jsem to rozmixovala, aby tam aspoň bylo cítit, že tam ta cibule byla).

  2. Nalijeme do hrnce a přidáme šlehačku na zjemnění chuti, provaříme a podáváme s pečeným toastem.

Poznámka

Množství je samozřejmě na vás! Vše jsme dělala podle oka a podle množství, které jsem dělala. Omlouvám se, jestli je zde podobný recept (podobný recept jsem nenašla), tak se omlouvám. Dobrou chuť! :) Foto dodám :)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Cibulový krém

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo