Nutriční hodnoty (Pizza na celý plech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 411 kJ / 2 488 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 137,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 85,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 52,08 g |
| Tuky | 68,51 g |
| – nasycené | 23,99 g |
| – nenasycené | 41,11 g |
| –– mononenasycené | 27,55 g |
| –– polynenasycené | 13,56 g |
| ––– omega 3 | 2,30 g |
| Vláknina | 22,70 g |
| Cholesterol | 266 mg |
| Sodík | 6,94 g |
| Sůl | 17,00 g |
| Sacharidy | 322,60 g |
| – cukry | 38,30 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
| 20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
| 200-220 ml 200-220 ml teplé vody | Voda | 210 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| drcená rajčata nebo rajčatové sugo | Pyré z červených rajčat | |
| 20 dkg 20 dkg šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |
| 20 dkg 20 dkg sýru eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |