Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s pórkem a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 736 kJ / 1 132 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 41,52 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,78 g |
| Tuky | 35,81 g |
| – nasycené | 9,90 g |
| – nenasycené | 16,02 g |
| –– mononenasycené | 12,23 g |
| –– polynenasycené | 3,79 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 29,20 g |
| Cholesterol | 1,05 g |
| Sodík | 763 mg |
| Sůl | 1,44 g |
| Sacharidy | 127,70 g |
| – cukry | 42,00 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 400 g 400 g pórku | Pórek čerstvý | 400 g |
| 200 g 200 g mražené zeleninové směsi s kapiou | Mrkev mražená | 200 g |
| 4 4 vajec | Vejce slepičí | 280 g |
| 2 dl 2 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |