Nutriční hodnoty (Pstruh na uzené paprice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 226 kJ / 54 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,47 g |
| Tuky | 1,75 g |
| – nasycené | 0,47 g |
| – nenasycené | 1,26 g |
| –– mononenasycené | 0,61 g |
| –– polynenasycené | 0,65 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 2,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 7,04 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 očištěné pstruhy | Pstruh | |
| 1 lžička 1 lžička uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 2.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného tymiánu | Tymián sušený | 2.5 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky koriandru | Koriandr semena | 1.25 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky kardamomu | Kardamom prášek | 1.25 g |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| tuk na pečení | Margarín | |
| salát | Salát hlávkový čerstvý | |
| rajčata i jiná zelenina dle volby na oblohu | Mrkev čerstvá |