Nutriční hodnoty (Jemný brokolicový krém s bryndzovými kuličkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 550 kJ / 1 326 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,62 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,75 g |
| Tuky | 90,83 g |
| – nasycené | 56,85 g |
| – nenasycené | 30,93 g |
| –– mononenasycené | 26,55 g |
| –– polynenasycené | 4,38 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 22,07 g |
| Cholesterol | 251 mg |
| Sodík | 1,02 g |
| Sůl | 2,53 g |
| Sacharidy | 61,83 g |
| – cukry | 20,67 g |
| ––– laktóza | 9,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 brokolice (cca 500 g) | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 100 ml 100 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 100 ml |
| 200 ml 200 ml smetany 31% | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 100 g 100 g bryndzy | Brynza | 100 g |
| sladká mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská |