Nutriční hodnoty (Buchty s třešněmi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 950 kJ / 3 095 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 60,65 g |
| Tuky | 104,94 g |
| – nasycené | 27,44 g |
| – nenasycené | 68,98 g |
| –– mononenasycené | 44,96 g |
| –– polynenasycené | 24,01 g |
| ––– omega 3 | 1,79 g |
| Vláknina | 16,68 g |
| Cholesterol | 653 mg |
| Sodík | 691 mg |
| Sůl | 1,71 g |
| Sacharidy | 449,13 g |
| – cukry | 107,67 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 250 ml 250 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 21 g 21 g kvasnic (1/2 kostky) | Droždí pekařské lisované | 21 g |
| 3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 70 g 70 g cukru | Cukr bílý | 70 g |
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| 120 g 120 g Zlaté Hané (nebo Hery) | Margarín máslový | 120 g |
| třešně (čerstvé nebo kompotované) | Třešně čerstvé | |
| cukr | Cukr bílý | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| olej | Olej řepkový | |
| vejce na potření | Vejce slepičí |