Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Buchty s třešněmi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 950 kJ /
3 095 kcal
Bílkoviny80,19 g
– z toho živočišné bílkoviny19,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,65 g
Tuky104,94 g
– nasycené27,44 g
– nenasycené68,98 g
–– mononenasycené44,96 g
–– polynenasycené24,01 g
––– omega 31,79 g
Vláknina16,68 g
Cholesterol 653 mg
Sodík 691 mg
Sůl1,71 g
Sacharidy449,13 g
– cukry107,67 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
250 ml 250 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
21 g 21 g kvasnic (1/2 kostky) Droždí pekařské lisované 21 g
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
70 g 70 g cukru Cukr bílý 70 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
120 g 120 g Zlaté Hané (nebo Hery) Margarín máslový 120 g
třešně (čerstvé nebo kompotované) Třešně čerstvé
cukr Cukr bílý
skořice Skořice ceylonská
olej Olej řepkový
vejce na potření Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.