Nutriční hodnoty (Krůtí srdíčka na jeřabinách/šípkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 628 kJ / 1 345 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 151,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 150,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
| Tuky | 66,00 g |
| – nasycené | 15,40 g |
| – nenasycené | 40,60 g |
| –– mononenasycené | 30,40 g |
| –– polynenasycené | 10,20 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 6,50 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 872 mg |
| Sůl | 2,20 g |
| Sacharidy | 33,00 g |
| – cukry | 5,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 1 kg 1 kg krůtích srdíček nebo kombinované s krůtím masem (červeným) | Srdce krůtí | 1000 g |
| asi 10 dkg 10 dkg červených jeřabin | Jeřabiny čerstvé | 100 g |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| nové koření | Nové koření | |
| celý pepř | Pepř černý | |
| jalovec | Jalovec sušený | |
| trochu trochu suchého červeného vína (stačí 2 dcl) | Víno červené suché | |
| kořenová zelenina | Mrkev čerstvá | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| brusinkový kompot | Brusinky zavařené |