Nutriční hodnoty (Tvarožník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 349 kJ / 2 952 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,16 g |
| Tuky | 87,74 g |
| – nasycené | 13,47 g |
| – nenasycené | 66,12 g |
| –– mononenasycené | 47,23 g |
| –– polynenasycené | 18,89 g |
| ––– omega 3 | 5,23 g |
| Vláknina | 7,90 g |
| Cholesterol | 548 mg |
| Sodík | 526 mg |
| Sůl | 1,88 g |
| Sacharidy | 477,00 g |
| – cukry | 254,50 g |
| ––– laktóza | 24,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 1/2 1/2 Hery | Margarín | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 2 2 tvarohy (500g) | Tvaroh polotučný | |
| 2 hrnky 2 hrnky mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 62.5 ml |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru | Cukr bílý | 125 g |