Plněný, křupavý pangas

maris Kuchařka: maris

Ryby 12 názorů

Suroviny

3 filety z pangasia
100 g mozzarely
6 sušených rajčat
100 g chipsů
1 jarní cibulka
1 vejce
sůl
pepř
provensálské koření
citron
olej
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Každý filet rozkrojíme (příčně) na dvě části. Pomocí papírové utěrky je vysušíme. Pokapeme citronem, osolíme, opepříme.

  2. Na jednu půlku dáme nahrubo nastrouhaný sýr, (část si dáme stranou), nakrájená rajčata a kolečka cibulky. Přikryjeme druhou půlkou.

  3. Chipsy rozdrtíme, promícháme se zbývajícím sýrem a vajíčkem. 

  4. Připravené kousky ryby vložíme do lehce olejem vymazané zapékací misky, posypeme provensálským kořením a poklademe směsí z chipsů.

  5. Zapékáme na 200°C cca 20 minut.

  6. Místo mozzarely a sušených rajčat můžeme použít např. eidam, čedar, žampiony, šunku.

  7. Jako přílohu bych doporučovala bramborovou kaši.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 25 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Plněný, křupavý pangas

Tématické fráze: pangas recepty pangas recept recepty pangas recepty z ryb pangas pangas recept pangas pangasius filety - recepty ryba pangas pangas ryba recepty ryby pangas recept na rybu pangas recepty-pangas křupavý pangasius recept na pangas recepty na rybu pangas recepty z ryb-pangas pangas filety recepty ryba pangas kuchařka pangas vareni pangas

Zapomněl/a jsem heslo