Nutriční hodnoty (Rybí filety podle Aarona)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 520 kJ / 2 036 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 342,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 340,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,92 g |
| Tuky | 52,44 g |
| – nasycené | 14,12 g |
| – nenasycené | 24,58 g |
| –– mononenasycené | 16,89 g |
| –– polynenasycené | 7,69 g |
| ––– omega 3 | 1,65 g |
| Vláknina | 5,08 g |
| Cholesterol | 2,25 g |
| Sodík | 1,73 g |
| Sůl | 3,78 g |
| Sacharidy | 46,93 g |
| – cukry | 28,16 g |
| ––– laktóza | 23,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg rybích filetů | Treska filet | 1500 g |
| 1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého pepře | Pepř černý mletý | 2.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky tymiánu | Tymián sušený | 2.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 500 g 500 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 500 ml |
| 3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| 2 lžičky 2 lžičky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 8 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá |