Nutriční hodnoty (Ořechovice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 480 kJ / 3 700 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 400,00 g |
| – cukry | 400,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g zelených ořechů | ||
| 5 5 hřebíčků | Hřebíček | |
| 1 kousek 1 kousek skořice | Skořice ceylonská | |
| kůra z 1/2 kůra z 1/2 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
| 300 ml 300 ml lihu (96%) | E1510 - Ethylalkohol | 300 ml |
| 250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
| 400 g 400 g cukru | Cukr bílý | 400 g |
| 225 ml 225 ml vody | Voda | 225 ml |