Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkovec s makovým mramorováním)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 526 kJ /
2 516 kcal
Bílkoviny59,62 g
– z toho živočišné bílkoviny32,84 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,78 g
Tuky113,37 g
– nasycené25,28 g
– nenasycené75,34 g
–– mononenasycené43,67 g
–– polynenasycené31,68 g
––– omega 31,33 g
Vláknina21,93 g
Cholesterol 789 mg
Sodík 521 mg
Sůl1,13 g
Sacharidy303,30 g
– cukry141,53 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 150 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
3 lžíce 3 lžíce bramborového škrobu Bramborový škrob 45 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 2.5 g
špetka špetka badyánu Badyán
špetka špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek
špetka špetka soli Sůl mořská
1/2 1/2 kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek
100 g 100 g tuku Margarín 100 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
4 lžíce 4 lžíce mletého máku Mák modrý mletý 60 g
asi 200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.