Nutriční hodnoty (Troubový guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 5 956 kJ / 1 424 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 222,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 215,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,23 g |
Tuky | 40,02 g |
– nasycené | 12,34 g |
– nenasycené | 19,39 g |
–– mononenasycené | 14,60 g |
–– polynenasycené | 4,80 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 18,43 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 2,16 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 40,03 g |
– cukry | 15,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřového masa | Vepřová kýta | 1000 g |
3 3 velké cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
2 lžičky 2 lžičky gulášového koření | Koření Argentina | 10 g |
3 lžičky 3 lžičky mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 3 g |
1 lžička 1 lžička mleté pálivé papriky | Paprika pálivá | 6 g |
3 lžíce 3 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 45 g |
70 g 70 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 70 g |
0,75-1 l 0,75-1 l masového vývaru (dle potřeby) | Vývar masový | 879.9999952316284 ml |
čerstvá paprika (dle chuti) | Paprika červená čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |