Nutriční hodnoty (Troubový guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 5 956 kJ / 1 424 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 222,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 215,87 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,23 g |
| Tuky | 40,02 g |
| – nasycené | 12,34 g |
| – nenasycené | 19,39 g |
| –– mononenasycené | 14,60 g |
| –– polynenasycené | 4,80 g |
| ––– omega 3 | 0,39 g |
| Vláknina | 18,43 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 2,16 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 40,03 g |
| – cukry | 15,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřového masa | Vepřová kýta | 1000 g |
| 3 3 velké cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 2 lžičky 2 lžičky gulášového koření | Koření Argentina | 10 g |
| 3 lžičky 3 lžičky mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 3 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté pálivé papriky | Paprika pálivá | 6 g |
| 3 lžíce 3 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 45 g |
| 70 g 70 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 70 g |
| 0,75-1 l 0,75-1 l masového vývaru (dle potřeby) | Vývar masový | 879.9999952316284 ml |
| čerstvá paprika (dle chuti) | Paprika červená čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |