Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křupavý selský bochník zadělaný v DP a pečený v troubě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 253 kJ /
3 168 kcal
Bílkoviny100,63 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny100,63 g
Tuky17,50 g
– nasycené3,50 g
– nenasycené10,50 g
–– mononenasycené1,75 g
–– polynenasycené8,75 g
––– omega 30,88 g
Vláknina26,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy638,75 g
– cukry43,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Večer před pečením: Řidší kvásek Kvásek pšeničný
1 hrnek 1 hrnek vody Voda 250 ml
1/4 1/4 čajové lžičky sušeného droždí Droždí sušené
1 1 1/4 hrnku chlebové mouky pšeničné Mouka pšeničná hladká
2 2 polévkové lžíce pšeničné mouky celozrnné Mouka pšeničná celozrnná hrubá
1 1 polévková lžíce hrubé kukuřičné mouky Mouka kukuřičná hladká
1 1 polévková lžíce hrubé pšeničné mouky Mouka pšeničná hladká
1 hrnek 1 hrnek vody Voda 250 ml
1 1 polévková lžíce hrubé soli (lze nahradit 1 a půl lžíce obyč. soli) Sůl mořská
1 1 polévková lžíce cukru krupice Cukr bílý
1/4 1/4 čajové lžičky sušeného droždí Droždí sušené
3,5 hrnku 3,5 hrnku chlebové mouky pšeničné Mouka pšeničná hladká 875 g
kvásek připravený předešlého večera Kvásek pšeničný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.