Nutriční hodnoty (Dort ořechový)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 28 406 kJ / 6 789 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 81,71 g |
| Tuky | 440,93 g |
| – nasycené | 85,40 g |
| – nenasycené | 312,77 g |
| –– mononenasycené | 126,35 g |
| –– polynenasycené | 186,42 g |
| ––– omega 3 | 35,62 g |
| Vláknina | 27,70 g |
| Cholesterol | 541 mg |
| Sodík | 406 mg |
| Sůl | 1,62 g |
| Sacharidy | 585,00 g |
| – cukry | 327,80 g |
| ––– laktóza | 22,85 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| kysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| moučkový cukr | Cukr bílý | |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce cukru | Cukr bílý | 37.5 g |
| 80 g 80 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 80 g |