Nutriční hodnoty (Plněné žampiony a lilek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 202 kJ / 287 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,80 g |
| Tuky | 8,77 g |
| – nasycené | 1,81 g |
| – nenasycené | 6,04 g |
| –– mononenasycené | 5,04 g |
| –– polynenasycené | 1,00 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 12,20 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 75 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 19,01 g |
| – cukry | 12,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g mletého libového masa (hovězí zadní, kuřecí) | Vepřová kýta | 100 g |
| 150 g 150 g větších žampionů (asi 3 větší kousky) | Žampion čerstvý | 150 g |
| 100 g 100 g lilku | Lilek čerstvý | 100 g |
| 50 g 50 g cibule | Cibule čerstvá | 50 g |
| 100 g 100 g konzervovaných loupaných rajčat se šťávou | Dužina červeného rajčete čerstvá | 100 g |
| 1 lžička 1 lžička kvalitního olivového oleje | Olej olivový | 5 ml |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bazalka | Bazalka čerstvá |