Nutriční hodnoty (Vepřové v kabátku z cmundy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 894 kJ / 692 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,80 g |
| Tuky | 8,88 g |
| – nasycené | 2,38 g |
| – nenasycené | 4,06 g |
| –– mononenasycené | 2,80 g |
| –– polynenasycené | 1,26 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 43,60 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 167 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 117,10 g |
| – cukry | 7,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vepřové řízky (může být i kuřecí) | Vepřová kýta | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 4 4 velké brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 4 4 česneky | Česnek čerstvý | 280 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |