Nutriční hodnoty (Pangasius s čerstvým špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 211 kJ / 529 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,27 g |
| Tuky | 32,30 g |
| – nasycené | 11,48 g |
| – nenasycené | 19,74 g |
| –– mononenasycené | 15,41 g |
| –– polynenasycené | 4,33 g |
| ––– omega 3 | 0,34 g |
| Vláknina | 10,03 g |
| Cholesterol | 111 mg |
| Sodík | 213 mg |
| Sůl | 0,85 g |
| Sacharidy | 15,97 g |
| – cukry | 5,49 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g pangase | Pangas filet | 150 g |
| 300 g 300 g špenátu | Špenát čerstvý | 300 g |
| 3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| 100 g 100 g zakysané smetany 8% | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky olivového oleje | Olej olivový | 10 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| směs koření na ryby | Grilovací koření |