Nutriční hodnoty (Pečené vepřové kousky se sušenou hlívou, zázvorem a medvědím česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 262 kJ / 780 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 119,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 114,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,56 g |
| Tuky | 19,76 g |
| – nasycené | 4,74 g |
| – nenasycené | 10,05 g |
| –– mononenasycené | 8,47 g |
| –– polynenasycené | 1,57 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 15,85 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 265 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 26,10 g |
| – cukry | 4,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové pečeně | Vepřová kotleta bez kosti | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 1 1 lžíce(ne úplně plná)zázvoru i čerstvý může být | ||
| 1 lžíce 1 lžíce hlívy ústřičné sušené | Hlíva ústřičná syrová | |
| 3 lžíce 3 lžíce medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | 45 g |
| 1 lžíci 1 lžíci koření na vepřovou pečeni(nemusí být) | Pepř černý | 15 g |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| trošku trošku oleje | Olej řepkový | |
| vařící voda na podlévání | Voda |