Nutriční hodnoty (Bramborový chleba III.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 320 kJ / 2 228 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 64,75 g |
| Tuky | 21,80 g |
| – nasycené | 2,61 g |
| – nenasycené | 16,57 g |
| –– mononenasycené | 8,52 g |
| –– polynenasycené | 8,05 g |
| ––– omega 3 | 1,43 g |
| Vláknina | 36,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,43 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 424,80 g |
| – cukry | 30,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| 400 g 400 g strouhaných vařených brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 2 lžičky 2 lžičky kmínu | Kmín | 10 g |
| 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 100 g 100 g žitné celozrnné mouky jemné | Mouka žitná celozrnná hladká | 100 g |
| 380-400 g 380-400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 390 g |
| 20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |