Pákistánská kuchyně - kuřecí ACHARI videorecept
Recept ještě nebyl hodnocenPřipravila jsem si směs koření č.1 (půl lžíce cibulového semínka, půl lžíce celého fenyklu, půl lžíce černého hořčičného semínka). Do hluboké nádoby jsem dala 3 nahrubo…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 929 kJ / 461 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 29,00 g |
| – nasycené | 3,00 g |
| – nenasycené | 25,50 g |
| –– mononenasycené | 2,50 g |
| –– polynenasycené | 23,00 g |
| ––– omega 3 | 20,00 g |
| Vláknina | 30,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,05 g |
| Sacharidy | 15,00 g |
| – cukry | 1,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Připravila jsem si směs koření č.1 (půl lžíce cibulového semínka, půl lžíce celého fenyklu, půl lžíce černého hořčičného semínka). Do hluboké nádoby jsem dala 3 nahrubo…