Feferonkový salát
Recept ještě nebyl hodnocenEidam a měkký salám nahrubo nastrouháme do mísy. Přidáme okapaný hrášek, kukuřici a fazlolky. Pokrájíme feferony beraní rohy a přidáme do salátu. Přidáme i trochu nálevu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 235 kJ / 295 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 0,80 g |
| – nasycené | 0,30 g |
| – nenasycené | 0,50 g |
| –– mononenasycené | 0,10 g |
| –– polynenasycené | 0,40 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 16,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 820 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 44,00 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Eidam a měkký salám nahrubo nastrouháme do mísy. Přidáme okapaný hrášek, kukuřici a fazlolky. Pokrájíme feferony beraní rohy a přidáme do salátu. Přidáme i trochu nálevu…