Babiččina letní "sekyrková" polévka
Recept ještě nebyl hodnocenNa másle osmahneme krupici dorůžova, zalijeme vodou a přivedeme k varu.Přihodíme krájenou mrkev a petržel, po chvilce zbytek ostatní nakrájené zeleniny. Osolíme,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 181 kJ / 43 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,20 g |
| Tuky | 0,50 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 0,40 g |
| –– mononenasycené | 0,20 g |
| –– polynenasycené | 0,20 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 5,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 5,00 g |
| – cukry | 3,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Na másle osmahneme krupici dorůžova, zalijeme vodou a přivedeme k varu.Přihodíme krájenou mrkev a petržel, po chvilce zbytek ostatní nakrájené zeleniny. Osolíme,…
V míse smícháme kečup se sojovou omáčkou, mirinem, škrobem, vodou a světlým pivem. Paneer pokrájíme na kostičky a dáme na 2 hodiny do připravené směsi. Pak na pánev dáme…
Pokud nám od oběda zbyde trochu uvařeného hovězího masa, můžeme z něj připravit snadnou a rychlou večeři. Masová směs podávána se zeleninou a topinkami je hotová během…
Pokud vám z přípravy chřestu zbyly spodní tužší části, určitě je nevyhazujte. Hodí se na přípravu dobré polévky. K chřestu přidejte ještě čerstvý hrášek a na závěr…