Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka z hovězího masa a vajec

Pokud nám od oběda zbyde trochu uvařeného hovězího masa, můžeme z něj připravit snadnou a rychlou večeři. Masová směs podávána se zeleninou a topinkami je hotová během chvilky a chutná skvěle.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

14. 8. 2023 11:06

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 845 kJ / 680 kcal
Bílkoviny46,86 g
Tuky41,57 g
Vláknina11,76 g
Cholesterol 609 mg
Sodík 514 mg
Sůl1,13 g
Sacharidy26,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Majonézu můžeme použít i ochucenou, například česnekovou nebo belgickou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: maso hovězí, vejce, paprika, rajče, cibule, majonéza, pepř mletý, sůl, pórek, rajče, hrachové lusky

TopRecepty.cz

Pomazánka z hovězího masa a vajec

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AD6oP