Divočáček na bylinkách
Recept ještě nebyl hodnocenDen předem si naložíme masko do marinády, vymíchané z majolky, vína, bylinek, oleje a koření (bez soli). Trochu bylinné směsi vetřeme do zářezů na mase. Když si…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 753 kJ / 180 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 11,60 g |
| – nasycené | 2,77 g |
| – nenasycené | 7,68 g |
| –– mononenasycené | 4,44 g |
| –– polynenasycené | 3,24 g |
| ––– omega 3 | 0,39 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 50 mg |
| Sodík | 46 mg |
| Sůl | 0,11 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Den předem si naložíme masko do marinády, vymíchané z majolky, vína, bylinek, oleje a koření (bez soli). Trochu bylinné směsi vetřeme do zářezů na mase. Když si…
Maso potřeme olejem a osolíme. Bylinky si najemno nasekáme a spolu s drceným jalovcem rozprostřeme na prkénku. Maso po směsi poválíme a obalíme ze všech stran. Na pánvi…