Drůbeží játra na cibulce s rýží
Recept ještě nebyl hodnocenJátra jsou nesmírně podceňovanou surovinou, která by si zasloužila více pozornosti i uznání. Jsou zdravá, výživná i levná. Zkuste tuto jednoduchou kombinaci restovaných…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Játra jsou nesmírně podceňovanou surovinou, která by si zasloužila více pozornosti i uznání. Jsou zdravá, výživná i levná. Zkuste tuto jednoduchou kombinaci restovaných…
Vnitřnosti jsou velice dobrým a levným zdrojem bílkovin i vitamínů. Zkuste z nich připravit chutnou játrovou omáčku, která je zároveň rychlá na přípravu. Ať už vyberete…
Babiččino kuře je jídlo, pod nímž se skrývá skvělá kombinace vařených těstovin, ochucených restovanými játry a houbami a pečeného nebo osmaženého kuřete. Tradiční recept…
Drůbeží játra jsou v mnoha kuchyních často opomíjenou surovinou. Dáte-li jim ale šanci, překvapí vás svou výbornou chutí. Játra restovaná na cibulce, slanině a česneku…
Cibulku očistíme a nakrájíme na jemno. V pánvi rozpustíme máslo, na kterém do měkka osmahneme cibulku. Poté přisypeme větší část strouhanky a za stálého míchání chvíli…
Pečená drůbeží játra jsou jednoduchým a chutným pokrmem, který vyniká svou výraznou chutí a rychlou přípravou. Skvěle se hodí jako teplý oběd i studená večeře, podávaná…