Játrová omáčka

pelda Kuchařka:

Omáčky 32 názorů

Krůtí játra
Přidat další fotografii
510
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Suroviny

drůbeží játra
hladká mouka
voda
cibule
sůl
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na sádle zpěníme cibulku, přidáme nadrobno nakrájené nebo naškrábané játra a osmažíme.

  2. Zalijeme vodou a chvíli povaříme.

  3. Omáčku zahustíme záklechtkou připravenou z vody a hladké mouky. Dle chuti osolíme, podáváme buď s vařenými brambory nebo knedlíkem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 10 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Játrová omáčka

  • Květuš Květuš(neregistrovaný)

  • karel59 karel59(neregistrovaný)

    hana Kreisingerová::yes:::-p, dobrá mňamka

    Odpovědět

  • Lukáš Lukáš(neregistrovaný)

    Nejlepší jsou s knedlikem:-))

    Odpovědět

  • pazderka83 pazderka83

    Uz jsem dlouho nedelala... ja pridavam k pepri a kminu i trosku ml.noveho koreni ;-) Dekuji za inspiraci na dnesni veceri :-)

    Odpovědět

  • hana Kreisingerová hana Kreisingerová(neregistrovaný)

    Ja jatra osmahnu na cibuli přidam kmín trochu chilli polotučnou hořčici sul pepř zaleju vodou a bílym vínem udělam mouku s vodou zahustí a přidam malinko česneku zaleju smetanou a někdy přidavam hovězí bujon:-K

    Odpovědět

  • hana Kreisingerová hana Kreisingerová(neregistrovaný)

    Ja jatra osmahnu na cibuli přidam kmín trochu chilli polotučnou hořčici sul pepř zaleju vodou a bílym vínem udělam mouku s vodou zahustí a přidam malinko česneku zaleju smetanou a někdy přidavam hovězí bujon:-K

    Odpovědět

  • David David(neregistrovaný)

    At je to jak chce, ja bych zbastil i syrovy, kmin nekmin :-p

    Odpovědět

  • jarka jarka(neregistrovaná)

    dělám taky tak,pepř a kmín:-))www.toprecepty.cz

    Odpovědět

  • Andrey Andrey(neregistrovaný)

    Hele, proto ten tu recept, aby byl jedinečný svou chutí, jednoduše, tento recept nemá koření a přesto je výborný :) dnes dělám kuřecí játra taktéž a tady jsem zakotvila :) díky za recept, po přihl. šoupnu bodík :) :-K

    Odpovědět

  • gabrusa gabrusa

    Dohadujete se tu jestli i kmín, nebo jestli stačí pepř a jaké ještě koření. Zkuste přidat tročku dobrého provensálského, uvidíte, co to udělá s chutí. :-) A než budete hodnotit, zkuste uvařit. Taky jsem tomu nevěřila a je výtečná.

    Odpovědět

  • Kristy Kristy(neregistrovaný)

    Já teda dávám ještě smetanu. Je to pak prostě víc omáčka =)

    Odpovědět

  • adf adf(neregistrovaný)

    další tuctová omáčka

    Odpovědět

  • Falli Falli

    Pepř bych tam dala tak jako tak, dávám ho do všeho:-) A bez kmínu by to podle mě bylo také dobré, takže já dávám bodík:yes:Dlouho jsem se této omáčky bála, myslela jsem že je to něco složitého. Ještě jí dovařuji, ale už jsem ochutnala a je výborná:-p

    Odpovědět

  • Iveta Iveta(neregistrovaná)

    Dělám omáčku stejně,jen přidávám smetanu s moukou a všem nám to chutná:-))

    Odpovědět

  • Anet Anet(neregistrovaný)

    Docela se povedla, přidala jsem kmín i pepř, jak jsem četla v komentech a je chuťově zajímavější. Napoprvé se musim pochválit :-)) :yes:

    Odpovědět

1 2 3 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo