Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játrová omáčka

Vnitřnosti jsou velice dobrým a levným zdrojem bílkovin i vitamínů. Zkuste z nich připravit chutnou játrovou omáčku, která je zároveň rychlá na přípravu. Ať už vyberete jakoukoliv přílohu, získáte skvělý oběd za pár kaček.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

22. 7. 2008 13:33

Suroviny pro 5

5

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota4 544 kJ / 1 086 kcal
Bílkoviny99,40 g
Tuky63,24 g
Vláknina2,60 g
Cholesterol1 585 mg
Sodík494 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy28,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Květuš

13. 5. 2016 19:03

:-K

karel59

1. 11. 2015 06:07

hana Kreisingerová::yes:::-p, dobrá mňamka

Lukáš

16. 12. 2014 14:34

Nejlepší jsou s knedlikem:-))

pazderka83

26. 11. 2014 14:23

Uz jsem dlouho nedelala... ja pridavam k pepri a kminu i trosku ml.noveho koreni ;-) Dekuji za inspiraci na dnesni veceri :-)

hana Kreisingerová

16. 9. 2014 15:22

Ja jatra osmahnu na cibuli přidam kmín trochu chilli polotučnou hořčici sul pepř zaleju vodou a bílym vínem udělam mouku s vodou zahustí a přidam malinko česneku zaleju smetanou a někdy přidavam hovězí bujon:-K

hana Kreisingerová

16. 9. 2014 15:12

Ja jatra osmahnu na cibuli přidam kmín trochu chilli polotučnou hořčici sul pepř zaleju vodou a bílym vínem udělam mouku s vodou zahustí a přidam malinko česneku zaleju smetanou a někdy přidavam hovězí bujon:-K

David

5. 11. 2013 19:35

At je to jak chce, ja bych zbastil i syrovy, kmin nekmin :-p

jarka

29. 10. 2013 09:42

dělám taky tak,pepř a kmín:-))www.toprecepty.cz

Andrey

6. 4. 2013 16:30

Hele, proto ten tu recept, aby byl jedinečný svou chutí, jednoduše, tento recept nemá koření a přesto je výborný :) dnes dělám kuřecí játra taktéž a tady jsem zakotvila :) díky za recept, po přihl. šoupnu bodík :) :-K

gabrusa

17. 2. 2013 23:44

Dohadujete se tu jestli i kmín, nebo jestli stačí pepř a jaké ještě koření. Zkuste přidat tročku dobrého provensálského, uvidíte, co to udělá s chutí. :-) A než budete hodnotit, zkuste uvařit. Taky jsem tomu nevěřila a je výtečná.

Kristy

28. 1. 2013 11:04

Já teda dávám ještě smetanu. Je to pak prostě víc omáčka =)

adf

26. 1. 2013 22:39

další tuctová omáčka

Falli

7. 1. 2013 11:18

Pepř bych tam dala tak jako tak, dávám ho do všeho:-) A bez kmínu by to podle mě bylo také dobré, takže já dávám bodík:yes:Dlouho jsem se této omáčky bála, myslela jsem že je to něco složitého. Ještě jí dovařuji, ale už jsem ochutnala a je výborná:-p

Iveta

10. 11. 2012 22:13

Dělám omáčku stejně,jen přidávám smetanu s moukou a všem nám to chutná:-))

Anet

12. 9. 2012 14:03

Docela se povedla, přidala jsem kmín i pepř, jak jsem četla v komentech a je chuťově zajímavější. Napoprvé se musim pochválit :-)) :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: játrová omáčka játrová omáčka recept recept na játrovou omáčku omáčka játrová recept játrová omáčka jatrova omacka z krutich jater játrová omáčka z drůbežích jater kuřecí játrová omačka recepty játrová omáčka játrová omáčka od babičky krůtí játra omáčka játra omáčka játrová omáčka pro děti omáčka s játry jatrova omacka z kurecich jater drubeží játrová omáčka omáčka z jater játra na omáčku játrová játrováomáčka

Suroviny: játra, sádlo, cibule, mouka hladká, vývar drůbeží, sůl, kmín drcený, pepř mletý

TopRecepty.cz

Játrová omáčka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2kR1