Mladý kohout s paprikovou omáčkou
Recept ještě nebyl hodnocenStehna z kohouta zbavené kůže vložíme do tlakového hrnce se studenou vodou, osolíme, přidáme zeleninu společně s kořením a tlakujeme 40 minut. Po uvedené době je maso…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 041 kJ / 249 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 16,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 20,50 g |
| – nasycené | 5,95 g |
| – nenasycené | 13,33 g |
| –– mononenasycené | 10,21 g |
| –– polynenasycené | 3,12 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 47 mg |
| Sodík | 80 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Stehna z kohouta zbavené kůže vložíme do tlakového hrnce se studenou vodou, osolíme, přidáme zeleninu společně s kořením a tlakujeme 40 minut. Po uvedené době je maso…