Bez-mléčná pomazánka česneková
Recept ještě nebyl hodnocenTofu dáme do misky, přidáme česnek, sůl. Mixujeme. Postupně přidáváme smetanu a máslo. Záleží jakou chceme mít konzistenci. Máslo nám pak v lednici způsobí, že bude…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Tofu dáme do misky, přidáme česnek, sůl. Mixujeme. Postupně přidáváme smetanu a máslo. Záleží jakou chceme mít konzistenci. Máslo nám pak v lednici způsobí, že bude…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Grilovaný celer: Naložený do té správné marinády nahradí dokonce steaky, před přípravou je vhodné ho krátce předvařit
Jablko je koule plná prospěšných látek a vitaminů. Proč byste je měli jíst každý den?
Dokonalý vyprošťovák s minimem času i úsilí: Domácí „čínskou“ nudlovou polévku máte vařenou do pěti minut