Celozrnné anglické muffiny (DlabemeZdrave)
Recept ještě nebyl hodnocenDo mísy nalijeme mléko (nemělo by být ledové, ideální je pokojová teplota) a rozdrobíme do něj droždí.Na mléko nasypeme obě mouky tak, abychom zakryli celou hladinu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 243 kJ / 297 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,00 g |
| Tuky | 1,00 g |
| – nasycené | 0,20 g |
| – nenasycené | 0,60 g |
| –– mononenasycené | 0,10 g |
| –– polynenasycené | 0,50 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 14,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 56,00 g |
| – cukry | 15,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Do mísy nalijeme mléko (nemělo by být ledové, ideální je pokojová teplota) a rozdrobíme do něj droždí.Na mléko nasypeme obě mouky tak, abychom zakryli celou hladinu…
Panna cotta s pravou vanilkou a svěží jahodovou omáčkou je dokonalý letní dezert. Díky obilné alternativě smetany je lehčí a lépe stravitelná, obilný slad pak dodává…