Dia jablečník
Recept ještě nebyl hodnocenVše řádně umíchat, rozdělit na dvě poloviny, vyválet na velikost plechu a přenést na plech vyložený papírem, na těsto dát hodně jablek s hrozinkami, posypat skořicí a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vše řádně umíchat, rozdělit na dvě poloviny, vyválet na velikost plechu a přenést na plech vyložený papírem, na těsto dát hodně jablek s hrozinkami, posypat skořicí a…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Domácí Krtkův dort vyjde levněji než ten kupovaný a chuť je nesrovnatelná. Podle postupu krok za krokem jej zvládnete taky
Polévka s lasagnemi je skvělá pro chladné podzimní večery: Je uvařená za pár minut a připomíná slunnou Itálii
Sladké dýňové máslo si zamilují dospělí i děti: Voní skořicí a vanilkou, připravené je zhruba do hodiny