Jablečno-brusinkové muffiny s cereáliemi fitness
Recept ještě nebyl hodnocen1.Předehřejte troubu na 200 °C 2.Do tácu na muffiny vložte 12 papírových košíčků, jejich dna postříkejte olejem na pečení ve spreji. 3.Ve velké míse smíchejte…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 231 kJ / 55 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 0,40 g |
– nasycené | 0,13 g |
– nenasycené | 0,17 g |
–– mononenasycené | 0,01 g |
–– polynenasycené | 0,16 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 11,50 g |
– cukry | 11,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
1.Předehřejte troubu na 200 °C 2.Do tácu na muffiny vložte 12 papírových košíčků, jejich dna postříkejte olejem na pečení ve spreji. 3.Ve velké míse smíchejte…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Jablečný závin podle receptu slavné kuchařky Marie Janků-Sandtnerové: Provoněný rumem a skořicí je ozdobou svátečního stolu
Studentské jídlo před revolucí: Oběd v menze stával 2,60 Kčs, oblíbený byl i lančmít a na koleji frčely špagety s kečupem
Jahody se šlehačkou: Královská delikatesa je už 150 let oficiálním dezertem Wimbledonu. A platí pro ni tahle přísná pravidla