Jak si pochutnat rychle a kvalitně? Jde to i u snídaně!
7. 10. 2021 Vaření
Jestli patříte mezi ty, kteří hledají ty nejkvalitnější potraviny pro sebe a svou rodinu, ale ve všední rána nemíváte moc času, je tu pro vás skvělý pomocník – Rama, která nabízí spoustu možností a má 100% složení z přírodních zdrojů. Vyzkoušejte ji a Rama úplně změní to, co jste si dosud mysleli o margarínu. Uvidíte, že přichystat během chvíle něco dobrého pro sebe i pro své děti nemusí znamenat žádné kompromisy v kvalitě.
Rama je vhodná pro přípravu rychlé studené snídaně ve všední den i lahodné teplé snídaně pro celou rodinu o víkendu. Také svačinu pro děti do školy s ní připravíte během chvilky, a přitom si můžete být jistí, že používáte ty nejkvalitnější suroviny. Ramu se zkrátka vyplatí mít v ledničce, hodí se kdykoli a umožňuje nejrůznější variace, které vás právě napadnou.
Rama neobsahuje konzervanty, umělá barviva ani žádné jiné umělé přísady. Má skvělou přirozenou chuť a využití najde u snídaně, oběda i večeře. Výborně se hodí nejen k mazání, ale také k vaření a smažení, protože má vysoký obsah kvalitních rostlinných tuků. Tak už stačí jen popustit uzdu fantazii a pustit se do vaření, s Ramou to půjde snadno a rychle. Můžete přitom zapomenout na různé polotovary a zůstat jen u kvalitních potravin z přírodních zdrojů. Rama je tady pro každého, komu záleží na tom, co jí a co dává své rodině. Co zkusit k snídani třeba rychlou a chutnou palačinku ze surovin přírodního původu?
Jablečno-rýžová palačinka
2 porce
Suroviny:
1 velké pevné zelené jablko
30 g Rama
50 g skleněných (rýžových) nudlí
1 lžička třtinového cukru
1 lžíce medu
1-2 špetky mleté skořice
3 vejce
volitelně: čerstvě strouhaný zázvor, čerstvě strouhaná pomerančová kůra, kokosové lupínky
Začneme máčením rýžových nudlí v horké vodě. Na mírném ohni zahřejeme nepřilnavou pánev. Oloupeme jablko a nakrájíme na kostky 1 - 1,5 cm. Vložíme do horké pánve, přidáme 2/3 množství Ramy, smažíme na střední teplotu 2-3 minuty, občas promícháme. Na posledních 30 sekund přidáme 1 čajovou lžičku třtinového cukru a malý kousek čerstvě nastrouhaného zázvoru. Jablka z pánve dáme pryč. Na pánev vložíme zbytek (10 g) Ramy, necháme rozpustit a přidáme scezené nudle. Smažíme na střední až vyšší teplotu 1 - 1,5 minuty. Rovnoměrně rozložíme kostky jablek, dochutíme mletou skořicí. Zalijeme rozšlehaným vejcem. Smažíme další 2 - 2,5 minuty, dokud palačinka není zespodu zlatohnědá. Obrátíme na talíř tak, aby osmažená část byla na vrchu. Dozdobíme čerstvě nastrouhanou pomerančovou kůrou a / nebo opečenými kokosovými lupínky.
Mohlo by vás zajímat
Přečtěte si Zobrazit více
Hell’s Kitchen Česko se chystá na obrazovky Novy: Vítěz dostane dva a půl milionu korun a práci u Kašpárka, říká producent
Peanut punch: Mléčný arašídový koktejl je oblíbené afrodiziakum na Jamajce, připravit ho můžete i doma jen ze dvou ingrediencí
Jak si poradit s překynutým těstem? Pomoc je snadná. Začátečníkům poradíme, jak na to
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Fit salát
Přidáno před 6 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 11 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 17 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 18 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16