Pečený králík na houbách ve slaninovém kabátku
Recept ještě nebyl hodnocenDo pekáče dáme cibuli, celé stroužky česneku, namočené sušené houby a všechno čerstvé koření. Každou porci králíka obalíme slaninou, naskládáme do pekáče střídavě z…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 0 kJ / 0 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 0,00 g | 
| – nasycené | 0,00 g | 
| – nenasycené | 0,00 g | 
| –– mononenasycené | 0,00 g | 
| –– polynenasycené | 0,00 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 0 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 0,00 g | 
| – cukry | 0,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
	
			
	
Do pekáče dáme cibuli, celé stroužky česneku, namočené sušené houby a všechno čerstvé koření. Každou porci králíka obalíme slaninou, naskládáme do pekáče střídavě z…
	
			
	
V misce smícháme med, olej, feferonkový krém, nasekané bylinky. Cibuli, česnek oloupeme a nakrájíme. Řapík omyjeme, nakrájíme na špalíky, rajčátka překrojíme napůl. …