Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota3 398 kJ / 812 kcal
Bílkoviny28,26 g
Tuky5,25 g
Vláknina78,03 g
Cholesterol0 mg
Sodík1 617 mg
Sůl3,50 g
Sacharidy123,98 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Anna Kocikova

5. 5. 2013 20:14

Krásná a chutná marináda:-*a výsledek je mňamkový:-p:yes::yes:

suslajda

5. 5. 2013 17:54

senky:děkuji za foto a jsem moc ráda, že jste si pochutnali;-)

magdalenka

5. 5. 2013 17:04

senky:a veeeeľmi vydarené...

senky

5. 5. 2013 12:57

Hanči, dnes u nás k obědu a musím Ti vyřídit pochvalu a dělám to moc ráda:yes::yes: Mám rozmarýnový med, Harissu origoš z Tuniska, takže: sladce-pikantní chuť s vůní rozmarýnu:-8:-8 takže boduji:yes: a foto dodám, dobíjí se baterka:-):-)
Dnes 15.30....dodala jsem foto;-):-)

senky

3. 5. 2013 07:43

Moc lákavé:yes: zítra bude na pořadu dne;-)

Alexiss

1. 5. 2013 20:28

Zmátlo mne, že v surovinách je "zelené maggi". Rostlinka, která voní jako kari, roste mamce na zahradě, v létě jí na ni chodím. :-p:-)

ivulinka

1. 5. 2013 20:17

:yes::-p u nás kuřecí na jakkoliv a vždy je úspěch zaručen:yes:

zizala

1. 5. 2013 19:13

Po tom smilu se začnu pídit :yes:;-)

suslajda

1. 5. 2013 16:10

magdalenka:tak to přesně on

magdalenka

1. 5. 2013 16:07

Jitkas: Mne sa vybavuje ten suchý horúci vzduch, vietor, čo privieval tú karí vôňu...každé poobedie okolo 13. - 14. hod, začalo fúkať a vyrazili surfy. A v tej suchej skalnatej pôde rástli také do striebra zelené tvrdé rastliny a žlté kvety. Kamarátka si to trhala, že jej to každý rok vonia v kuchyni.

Jitkas

1. 5. 2013 16:02

magdalenka: to je ono, voni po kari a kvete zlute.

suslajda

1. 5. 2013 15:39

magdalenka:přes léto ho mám venku a na zimu ho dám do květináče a beru domu

magdalenka

1. 5. 2013 15:38

Ty si ten Smil pestuješ - vonku, alebo v črepkníku? Nie som si istá, ale mám dojem, že v Chorvátsku to rastie divoko, taká opojná karí vôňa ide z toho...také niečo rástlo okolo nás na Pelješaci.
A tvoj receptík je pekný, voňavý...:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: marinované kuře marinované pečené kuře pečené marinované kuře jak marinovat kuře marinovaní kuřete pečené kuře kuře marinované marinované kuřecí špalíčky recept marinované kuřecí špalíčky pečené kuře marinované marinované maso pečené v troubě jak dlouho marinovat kuře jak dlouho marinovat maso marinované kuře na medu marinování kure marinování kuřat marinované kuře pečené pečené kuře recepty marinovane špaličky kuře marinované v medu

Suroviny: kuře čtvrtky, celer, cibule, česnek, sůl, smil italský, rajče cherry, máslo, med, krém feferonkový, majoránka, tymián citronový, rozmarýn, koření andělská křídla, olej olivový

TopRecepty.cz

Kuře marinované a pak pečené

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GXWJ