Patizon obalený v trojobalu se sýrem a jogurtem
Recept ještě nebyl hodnocenPatizon omyjeme a pokud je slupka slabší, pokrájíme na plátky. Osolíme a necháme vypotit. Směs sýrů, uzenou papriku, jogurty a vejce vyšleháme, přidáme sůl, bylinky …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 513 kJ / 362 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 27,50 g |
| – nasycené | 19,00 g |
| – nenasycené | 7,85 g |
| –– mononenasycené | 7,00 g |
| –– polynenasycené | 0,85 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 600 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 3,50 g |
| – cukry | 3,50 g |
| ––– laktóza | 3,50 g |
Patizon omyjeme a pokud je slupka slabší, pokrájíme na plátky. Osolíme a necháme vypotit. Směs sýrů, uzenou papriku, jogurty a vejce vyšleháme, přidáme sůl, bylinky …
1/ Nejdříve omyjeme lilky. Omyté a osušené lilky nakrojíme zářezy tak 1 cm od sebe a osolené necháme chvíli vypotit. Potřeme olivovým olejem a dáme péci do rozehřáté…