Petina Pizza

Peta Ced Kuchařka: Peta Ced

Doba přípravy: 30 min. 2-3 porce Pizzy 3 názory

Suroviny

20 g droždí
140 ml vody
200 g hladké mouky
5 g soli
3 lžíce olivového oleje
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Do misky si naleju vodu a rozpustím v ní droždí.

  2. Přidám mouku a sůl a zamíchám

  3. Pak přidám oliv.olej a vypracuju těsto.

  4. Poté vyválím dokulata a vložím na plech na pečící papír. Okraje by měly být větší.

  5. Na těsto si můžete dát, co vám chutná. Vložím do předem vyhřáté trouby na 10-13 minut na 220°C.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Petina Pizza

  • barbra barbra

    Ahojyk vítám tě na topkách a přeju ti moc užitečných rad a vidím že ses hned osvědčil.:-K.A bodik je už ne cestě:yes:

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Peta Ced, vítám tě v naší Topácké rodině, ať se ti tu líbí a nachytáš tu plno dobrůtek a vychytávek;-)

    Odpovědět

  • Peta Ced Peta Ced(autorka receptu)

Tématické fráze: pizza recept těsto na peta pizzu recept na pizzu petina.cz margherita recept

Zapomněl/a jsem heslo