Salát s jogurtovo-česnekovým dipem
Recept ještě nebyl hodnocenNejdříve uděláme dip - smícháme jogurt s gervais a česnekem (necháme chvíli vychladit).Orestujeme předem naložené maso na másle.Poté vše smícháme dohromady a podáváme s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nejdříve uděláme dip - smícháme jogurt s gervais a česnekem (necháme chvíli vychladit).Orestujeme předem naložené maso na másle.Poté vše smícháme dohromady a podáváme s…
V hlubším hrnci si na oleji orestujeme cibulku dozlatova spolu s prolisovaným česnekem, přidáme zbylé ingredience na omáčku kromě soli a pepře a za neustálého míchání…
Var.1: Z mouky, mléka, vejce a špetky soli vyšleháme těstíčko, které necháme 30 minut odpočívat. Poté na pánvi pečeme tenké palačinky. Na oleji si orestujeme nasekanou…
Métský salám je druh tepelně neupravené uzeniny, z hovězího a vepřového masa, u nás zvaný čajovka. Je jemný a dobře roztíratelný, má specifickou chuť. Doplněný o sýry a…